Nationaal

  • JEEP COMPASS | VOL TECHNOLOGIE WAAR JE LEVEN OM VRAAGT

    Wat als technologie ons de vrijheid zou geven om te focussen op wat echt belangrijk is? Dat zou geweldig zijn en met de nieuwe Jeep Compass is het dat al.

    Jeep Compass met Business pack voor € 36.200 inclusief navigatie met smartphone integratie, ParkView®-achteruitrijcamera, automatische airconditioning en rijstrook waarschuwingssysteem. 

Bent u op zoek naar meer informatie over deze promotie?

• Alle genoemde prijzen zijn, indien van toepassing, inclusief opties, BTW, BPM en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. FCA Netherlands B.V. besteedt de grootst mogelijke aandacht aan de organisatie van haar acties en het beheer van de website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of niet juist is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere fouten op deze website of andere door FCA Netherlands B.V. openbaar gemaakte (promotionele) materialen, kunnen niet aan FCA Netherlands B.V. worden tegengeworpen noch enige verplichting aan FCA Capital. Alleen geldig bij deelnemende dealers.