Stel zelf uw wagenpark samen

Bij AutoWinkel kunt u de voertuigen kiezen die het meest geschikt zijn voor uw bedrijf uit alle FCA-modellen.

Creëer uw wagenpark

Selecteer uw voertuigen en vraag een offerte aan

Filter

Met FIAT kunt u de voertuigen kiezen die het best passen bij uw bedrijf uit alle modellen: van de nieuwste Fiat Tipo Hatchback en de Tipo-stationwagen tot de tijdloze stadsauto Panda. En met de 500 en 500X modellen kunt u comfort combineren met een onmiskenbare stijl.

Alfa Romeo biedt een assortiment van voertuigen aan dat perfect past bij uw zakelijke behoeften. Kies ervoor veilig te rijden met stijl en technologie. U kunt rekenen op voertuigen met efficiënte en lage emissies die het best passen bij uw bedrijfsactiviteiten en die de hoogste standaarden van veiligheid, innovatie en prestatie bieden. En met de Stelvio- en Giulia--modellen kunt u comfort combineren met een onmiskenbare stijl.

Het commerciële wagenpark van Fiat Professional is het antwoord op al uw professionele transport- en mobiliteitsbehoeften met een aanbieding die uniek is qua compleetheid en veelzijdigheid.
Doblò, Fiorino en Ducato: een winnend team om uw bedrijf onweerstaanbaar te maken. En met de FCA-bank kunt u de financiële oplossing kiezen die het best aansluit bij uw behoeften.

Jeep biedt een assortiment van voertuigen aan dat perfect past bij uw zakelijke behoeften. Kies ervoor veilig te rijden met stijl en technologie. U kunt rekenen op voertuigen met efficiënte en lage emissies die het best passen bij uw bedrijfsactiviteiten en die de hoogste standaarden van veiligheid, innovatie en prestatie bieden. En met de Renegade-, Nieuwe Compass en Wrangler Unlimited-modellen kunt u comfort combineren met een onmiskenbare stijl.

Als u uw bedrijf een niet te evenaren boost wilt geven, biedt Abarth een assortiment van modellen dat net zo ambitieus is als uw doelen.
Prestatie, sportiviteit en fantastisch rijplezier: geef uw bedrijf het teken van de Schorpioen door te profiteren van de gunstige, commerciële aanbiedingen en op maat gemaakte financiering.