Nationale actie

Nationaal

OP ALFA ROMEO VOORRAADMODELLEN.

U hoeft geen werknemer te zijn bij FCA om te kunnen profiteren van onze personeelskorting. U krijgt nu tot 22% korting op een selectie voorraadmodellen van Alfa Romeo.
En nee, hiervoor heeft u geen motivatiebrief, CV of sollicitatiegesprek nodig, u hoeft alleen maar vóór 31 juli bij uw dealer langs te gaan.

• Tot 22% voordeel op een Alfa Romeo Mito
• Tot 22% voordeel op een Alfa Romeo Giulia
• Tot 22% voordeel op een Alfa Romeo Stelvio
• Tot 22% voordeel op een Alfa Romeo 4C

Bent u op zoek naar meer informatie over deze actie?

De actie is geldig van 24 juni t/m 31 juli 2019, bij deelnemende dealers en bij aankoop van een nieuw, ongeregistreerd model. De afgebeelde auto’s kunnen afwijken van de daadwerkelijke uitvoering.
De actie “Personeelskorting voor iedereen” is van toepassing op een geselecteerde voorraad (E6B). Op deze geselecteerde voorraad ontvangt u een vast percentage korting. Uw korting kan oplopen tot 22% van de netto prijs inclusief opties. Bij de Giulia en Stelvio zal deze personeelskorting worden verrekend met 50% voordeel op de netto prijs van de aanwezige opties. De fiscale waarde wordt niet aangepast en is overeenkomstig de prijslijst. De waarde van de korting wordt berekend op basis van de prijs excludsief BTW, exclusief BPM en afleverkosten. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. De gecommuniceerde acties zijn alleen geldig voor particuliere aankopen. De gestelde kortingsbedragen zijn afhankelijk van de beschikbare voorraad.